Het werd tijd om onze website weer een beetje aan te passen en een voorsprong te nemen in de 21ste eeuw. De aanleiding is de verandering van webmaster. Eddie Vandermeulen heeft onze webstek de afgelopen jaren met veel inzet en passie beheerd en onderhouden. Zelfs vanuit z’n zeilbestemmingen in het buitenland vond hij toch altijd in één of andere haven de wifi maar vooral de tijd en de moeite om ons hier gelukkig te houden. Wij, het hele bestuur en de leden van YCH, zijn hem daarvoor dan ook zeer dankbaar en erkentelijk! We wensen hem uiteraard nog vele jaren zeilplezier toe, zonder beslommeringen.

Voorlopig is er binnen het bestuur de kennis en ervaring om dit over te nemen, verder te zetten en zelfs te vernieuwen. Neem een kijkje op de vernieuwde site en laat weten wat je er van vind via een reactie op deze nieuwe blogpagina. We vernemen eveneens ook graag je ideeën en suggesties. Veel plezier!

Peter.

Deze post delen op je Facebook, Twitter of LinkedIn pagina?

4 comments on “Nieuwe website voor Yachting Club Hoboken!”

 1. Eddy Van Moeseke Beantwoorden

  Beste Peter,
  het is inderdaad een nieuwe verfrissende website.
  Ik vind de website positief.
  Wel zijn er nog verschillende puntjes die volgens mij niet volledig zijn of die nog moeten aangepast worden.
  Ik wens je succes,
  Eddy

  • admin Beantwoorden

   Klopt Eddy, een fotopagina is onderweg en wordt kortelings verwacht. Aan de documenten en links pagina wordt nog hard gewerkt. Vele bestaande links waren niet meer up-to-date of ongeldig en we zijn een nieuwe selectie aan het samenstellen. Regelmatig komen kijken… 🙂

 2. Eddie Vandermeulen Beantwoorden

  Dag Peter,
  Gefeliciteerd met de nieuwe website van de YCH.
  Alvast bedankt om die opdracht van mij over te nemen.
  Ik heb er mij bijna 20 jaar over ontfermd en het werd tijd de functie van webmaster door te geven.
  Het is goed dat er nieuwe ideeën en visies in worden verwerkt.
  Nog veel succes toegewenst.
  Eddie Vandermeulen.
  s/y SPIRIWIT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *